Product was successfully added to your shopping cart.

080 35 03  KONTAKTIRAJTE NAS

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Viyo Reinforces dog, za vse starosti

Hiter pregled

Zaščitite vašega psa vsak dan

Viyo Reinforces® za vse starosti je zdrav napitek za vašega psa, ki so ga razvili veterinarji. Vsebuje prebiotske vlaknine, ki izboljšajo črevesno mikrofloro in prebavo vašega ljubljenčka.

Črevesna mikroflora vsebuje dobre bakterije, ki skrbijo za zdravje prebavnega sistema. Prebiotična vlakna v napitku Viyo Reinforces® hranijo te bakterije in tako pomagajo izboljšati naravno obrambo vašega ljubljenčka. Tako kot pri ljudeh je tudi pri psih črevesna mikroflora v 70% odgovorna za imunski sistem in zdravje.

• Zdrav napitek
• Razvili so ga veterinarji
• Vidni rezultati

Zaloga: Na zalogi

234,00 €

Opis izdelka

Viyo Reinforces® za pse

Viyo Reinforces® za vse starosti je nova in izboljšana tekoča formula, ki vsebuje 2 vrsti prebiotičnih vlaken: inulin in fruktooligosaharide.

Odmerjanje prebiotikov ni odvisno od pasme, velikosti ali starosti psa. To je glavni razlog, da en izdelek, Viyo Reinforces® za vse starosti, ustreza vsem pasmam in življenjskim fazam.

Izboljšana formula je bolj okusna, s povečanjo vsebnostjo maščob in beljakovin.

KAKO VEM, DA VIYO REINFORCES DELUJE

Rezultate boste morda videli  že v 7 dneh

Opazili boste, da se je prebava vašega psa izboljšala, ker bo ljubljenček imel svetleč kožuh, bolj čvrste iztrebke* in bo bolj živahen. Odvisno od trenutnega zdravstvenega stanja vašega psa bodo rezultati Viyo Reinforces® vidni že čez 1 teden ali najkasneje čez 1 mesec.

* Odvisno od stanja prebavil psa je možno, da bodo po prvi uporabi Viyo Reinforces® iztrebki mehkejši. To je pokazatelj, da izdelek deluje.

Zakaj je Viyo Reinforces® zdrav napitek?

Viyo Reinforces® vsebuje prebiotične vlaknine, ki pomagajo izboljšati prebavni sistem in črevesno mikrofloro vašega ljubljenčka. Spodnji del črevesja naseljuje približno 50 različnih vrst bakterij, ki skrbijo za zdravje prebavnega sistema. Skupno število teh bakterij je zelo visoko – med 105 in 109 CFU (enot, ki tvorijo kolonije) na mililiter črevesne vsebine. Prebiotična vlakna v napitku Viyo Reinforces® hranijo bakterije in tako pomagajo izboljšati naravno obrambo vašega ljubljenčka.

Viyo Reinforces® je edinstven v tem, da je tekoč pripravek. Tako se vlaknine ne prebavljajo že v želodcu ampak potujejo naprej, kjer so potrebne: do črevesne mikroflore vašega psa .

FOSim+, edinstvena prebiotična učinkovina v Viyo Reinforces®

Viyo Reinforces® vsebuje edinstveno učinkovino FOSim+ (fruktooligosaharidi in inulin). Kombinacija teh prebiotičnih vlaknin zagotavlja prehrano različnim dobrim bakterijam v črevesni mikroflori vašega psa

Razvili so ga veterinarji

Pomanjkanje beljakovin, mineralov vitaminov in esencialnih mašobnih kislin oslabi imunski sistem. Naša ekipa veterinarjev je zato razvila Viyo Reinforces®. Študije so potrdile da takšni odatki izboljšajo zdravje saj pomagajo naravnim obrambnim mehanizmom živali.

Če črevesna mikroflora dobro deluje, lahko žival izkoristi vsa najboljša hranila iz hrane in potrebne vitamine.

Izboljšanje boste opazili

Da se je izboljšala prebava pri vašem psu boste opazili, saj bo imel (imela) trše blato*, svetleč kožuh in bo bolj živahen (živahna). Odvisno od trenutnega zdravstvenega stanja vašega psa bodo rezultati Viyo Reinforces® vidni že čez 1 teden ali najkasneje čez 1 mesec.

*Odvisno od stanja prebavil je možno, da bodo po prvi uporabi Viyo Reinforces® iztrebki mehkejši. To je pokazatelj, da izdelek deluje.

Za vse pasme in vse starosti

1 vrečka vsebuje 30 ml izdelka. To je dnevni odmerek za vse pse , velike ali majhne. Da lahko pomagamo naravnim obrambnim mehanizmom, prebiotične vlaknine Viyo Reinforces® nahranijo dobre bakterije, ki živijo na črevesni sluznici vašega ljubljenčka.  Število teh bakterij je zelo podobno tako pri majhnih kot velikih živalih. Zato je tudi odmerek enak, ne glede na težo ali pasmo.

100% naravno

Izdelki Viyo Reinforces® so definirani kot naravno prehransko dopolnilo. Sestavljeni so samo iz naravnih sestavin, ne vsebujejo umetnih barvil niti konzervansov.

Kombiniranje z vsako hrano

Viyo Reinforces® je nizkokaloričen izdelek. Kombinirate ga lahko z vsako vrsto hrane ali diete. Edina znana kontraindikacija za uporabo Viyo Reinforces® je alergija na piščančje meso.

Kako naj uporabljam Viyo Reinforces®?

V škatli je 7 vrečk, vsaka vsebuje dnevni odmerek 30 ml.
Neglede na starost, pasmo ali težo vašega ljubljenčka mu vsak dan ponudite en odmerek Viyo Reinforces®. Najbolje da mu ga ponudite zjutraj, pred prvim obrokom. Pred uporabo vrečko dobro pretresite.

Kdaj naj uporabljam Viyo Reinforces®?

Viyo Reinforces® pomaga vašemu psu, da zgradi močan imunski sistem. Zasnovan je tako, da ga lahko uporabljate vsak dan, celo leto. Sicer pa bo najbolj koristen v tistih obdobjih, ko bi imunski sistem psa potreboval dodatno spodbudo. Pogosto je to vezano na letne čase. Spomladi, ko se vreme izboljša, gre vaš ljubljenček večkrat ven, kjer grizlja travo in druge stvari, ki jih najde, to pa pogosto pripelje do drisk. Poleti visoke temperature ali potovanje na dopust živali pripeljejo v stres in s tem prebavne probleme.  Jeseni in pozimi pa mraz povzroči, da je ljubljenček bolj dovzeten za infekcije.